Open Forum-Armand Duka

Z. Armand Duka, presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit vizitoi Universitetin Epoka. Ai diskutoi me studentët dhe stafin mbi momentet më të rëndësishme dhe vendimet më kritike në lidhje me futbollin shqiptar. Z. Duka gjithashtu ndau me audiencën edhe pikëpamjet e tij mbi performancën aktuale të Kombëtares Shqiptare të Futbollit si dhe mbi të ardhmen e saj. Në vijim, ai ndau me të pranishmit disa nga çështjet që lidhen me Ligën Shqiptare të futbollit si dhe i dha përgjigje disa nga pyetjeve të studentëve të pranishëm.
Gjatë vizitës së tij në Universitetin Epoka, Z. Duka u takua me Rektorin, Sekretarin e Përgjithshëm si dhe me Dekanin e Studentëve të universitetit.
 1481291824_news

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.