Forum i hapur me shkrimtarin me te lakuar te vitit, Albatros Rexhaj!

Me date 3 dhjetor 2014, Klubi studentor “Book Lovers” i Universitetit Epoka mirepriti ne ambjentet e veta, shkrimtarin Albatros Rexhaj, nje ze i ri ne letersine shqiptare qe korri shume sukses me romanin e tij me te ri “Zonja Z”, ne panairin e librit. Autori mbajti nje forum te hapur para shume studenteve admirues te letersise, ne sallen e konferencave. Ne kete organizim studentet paten mundesine te shkembejne mendime, pyetje dhe ide me shkrimtarin rreth tematikave aktuale te cilat ai i shpalos edhe ne veprat e tij. Ne fund te forumit shume studente moren edhe librin e tij te fundit, me nenshkrimin e vete autorit.

Polls

Sorry, there are no polls available at the moment.