Sensitive Society Club

Sensitive Society Club Helping Activity

Sensitive Society Club Helping Activity

What a day!!! A roller coaster of emotions..Unbelievable how sometimes us, human beings take things for granted and do not enjoy the little things of life. Our Sensitive Society Club, together with professor Ozcan and Yilmaz, visited two extremely poor families in the most miserable neighborhoods in Albania, ”Bregu I lumit”. We met two families […]

Visit to Compassion Center

Visit to Compassion Center

On Saturday December 12, Women’s Leadership Club and Sensitive Society Club visited Compassion Help Center. They were hosted by their staff which explained their activities through these three years of operations. After visiting their environments a meeting was held at the meeting room and the general administrator of Compassion Mr. Suat Yılmaz noticed about their […]

An orphan’s smile is worth the whole WORLD!!!

An orphan’s smile is worth the whole WORLD!!!

An orphan’s smile is worth the whole WORLD was the slogan which gathered all Epoka University staff and students together for a very sensitive project. It started two weeks ago organized by Sensitive Society Club, Women’s Leadership Club, Innovative Enterprises Club and Student Council which collaborated together to achieve a goal, make orphans SMILE . […]

Sensitive Society ndihmon për të mbledhur fonde për fëmijët me aftësi ndryshe

Sensitive Society ndihmon për të mbledhur fonde për fëmijët me aftësi ndryshe

    Sensitive Club nga Epoka u bashkua me emisionin E diell ne Top Channel për të mbledhur fonde për fëmijët me aftësi ndryshe. Epoka University dhuroi sete materialesh didaktike dhe mësimore si pjesë e iniciativës ‘Hero Për Fëmijët’ këtë të shtunë. Tek Parku Rinia kishte muzikë, lojëra për fëmijët dhe surpriza të tjera. E […]

Levizja civile për një Shqipëri të pastër gjen mbështetjen e studenteve tanë.

Levizja civile për një Shqipëri të pastër gjen mbështetjen e studenteve tanë.

Më datë 21 Nëntor 2014, 20 anëtarë të Klubit Studentor “Sensitive Society” të Universitetit Epoka, u bënë pjesë e fushatës kombëtare të pastrimit të vendit tonë: “Ta pastrojmë Shqipërine në një ditë!”. Fushata synon edukimin qytetar për ta mbajtur Shqipërinë të pastër cdo ditë dhe kulmon më 21 Nëntor 2014. Kjo lëvizje civile, e cila […]

Blood Donation Day

    Blood Donation Campaign was a successful collaboration among students, professors and the medical staff of Albanian and Norwegian Red Cross.  Thanks to the good willing of all donators, some of the thalassemic children will receive blood for at least the next therapy. On behalf of those children THANK YOU!      

V-FUND organizes Food Fair

Epoka Volunteer Foundation Club organized on April 1, 2014  the second  Food Fair for this academic year in the premises of  Epoka  University. This event  provided a warm environment and  a wide variety of foods prepared by the club members. The objective of this initiative  was multidimensional. It aimed to raise the level of solidarity […]