Model i seances parlamentare

Model i seances parlamentare

Në përpjekje për të nxitur bashkëpunimin mes të rinjve, Universiteti “Epoka” për herë të parë organizon modelimin e një seance parlamentare. Eventi do të organizohet në formën e një konkursi me pjesëmarrjen e nxënësve ts gjimnazeve ts ndryshme ts kryeqytetit dhe studentëve të Universitetit “Epoka”, ku nëpermjet parashtrimit të ideve të secilit pjesmarrës dhe diskutimeve […]

Epoka Football Championship – Team Registrations Period

We would like to inform you that Football Championship for fall semester 2013 organized by Epoka Sports Club will start on 11 November 2013.Deadline for your Team registration is 7 November 2013 and registration fee for each team is 2.500 leke. PS: Members of each team must be from the same department. For further information please contact: Rexhep Dokja (rdokja@epoka.edu.al)                   Student Clubs […]

Epoka Language Club Membership Applications

Applications for membership to Epoka Language Club has commenced. The students who wish to be part of this vibrant club are kindly asked to download and fill the following application form in order to submit it to the Club. EPOKA LANGUAGE CLUB_Application form

Civil engineering team wins again the football championship.

Epoka Sports Club organized the Spring football championship. This championship was the second conducted during this academic year between different classes in Epoka University. 12 teams participated In the league, selected among departments.The final was held yestarday, on 28 May 2013. In the final were met the team of Civil Engineering ” CAMERIA” and team […]

Epoka students visited “orphans” of Shkodra

Epoka students visited “orphans” of Shkodra

Last week volunteer foundation club for orphans organized “a food fair” in the university and collected 20.000 lek.  Most of the foods prepared by the members of the v-found club.  They visited the orphan house of Shkodra and spent time with orphans. They bought a new washing machine -33 000 lek- and other presents to […]

Civil Engineering team wins the Epoka University “100th Anniversary Cup”

Epoka Sports Club organized the mini-football tournament on the occasion of Albanian’s 100th Independence Anniversary. “100th Anniversary Cup” tournament started in November and was concluded on January 17 with the final match between the representative teams of Civil Engineering and Business Administration Departments. For the third consecutive year, the winner was again the Civil Engineering […]

The Volunteer Foundation Club Donate Gifts for Orphan Children

The Volunteer Foundation Club Donate Gifts for Orphan Children

On May, 2012 active members of the “Volunteer Foundation Club “of Epoka University organized a trip to Vlora Orphanage Center. The Volunteer Foundation Club, in collaboration with students and members of academic and administrative staff of the university, helped the orphanage. The students also had a discussion with the management of the orphanage, who whole-heartedly […]

1 15 16 17